Farmacia Casanova

Publicado en: clinica/farmacia | 0

La Farmàcia Casanova  s’uneix a la cadena de solidaritat per a la Investigació del Càncer Infantil i d’Adolescents 💪 Ja pots trobar el teu Dóna’m Ales a @farmaciacasanova93,. I està ubicada al carrer Casanova,93 a Barcelona. Així doncs, tots podrem ajudar en acabar amb el monstre del càncer.

Iniciativa de @ farmaciacasanova93

En primer lloc agraïr a l’Anna i Cesar la seva iniciativa d’ Instagram de la farmàcia. Inicativa per colaborar amb regals per Nadal de Donamales. Perque cada granet de sorra és important en la recerca.

Regala aquest Nadal regals solidaris😍😍😍.  Celebra aquest Nadal obsequiant regals solidaris contra el Càncer Infantil i d’Adolescents.  La iniciativa Dóna’m Ales de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

#juntsguanyarem #alcancerinfantiljuvenil #sjdhospitalbarcelona #gogrupoosteosarcoma.

Totes les donacions aniran íntegrament a la Investigació del Càncer Infantil i d’Adolescents. Recerca que es duu a terme al laboratori oncològic del Hospital de Sant Joan de Déu. MOLTES GRÀCIES per la vostra solidaritat. #AmbPocPotsFerMolt #TotPelsValents. Detalls que marquen la diferència, regals solidaris.

Dona’m Ales destina la teva donació a la investigació del càncer infantil, càncer de creixement de nens i adolescents. Creiem que un món sense càncer infantil és possible amb l’ajuda de tots a través de la investigació. A la web podràs trobar preciosos regals solidaris: clauers solidaris, collarets i polseres de plata, bosses, quaderns, decoracions nadalenques … També els podem personalitzar per a la família o empresa segons com tu ho preferixis.

web: www.farmaciacasanova91online.com

 

La Farmacia Casanova se une a la cadena de solidaridad para la Investigación del Cáncer Infantil y de Adolescentes 💪 Ya puedes encontrar tu DONA’M ALES en la @ farmaciacasanova93. Y está ubicada en la calle Casanova, 93 en Barcelona.  De esta forma, todo podremos ganar la lucha contra el  monstruo del cáncer.

Iniciativa de @ farmaciacasanova93

En primer lugar agradecer a Anna y Cesar su iniciativa de Instagram de la farmacia. Fantástica iniciativa de de colaborar con regalos solidarios en Navidad de Donamales. Porque cada granito de arena en la investigación es importante.

 

Regala esta Navidad regalos solidarios 😍😍😍. Celebra esta Navidad obsequiando regalos solidarios contra el Cáncer Infantil y de Adolescentes. Regalos de de la iniciativa Dona’m Ales del Hospital de Sant Joan de Déu.

#juntosganaremos  #alcancerinfantiljuvenil #sjdhospitalbarcelona #gogrupoosteosarcoma

Todas las donaciones irán íntegramente a la Investigación del Cáncer Infantil y de Adolescentes. La investigación se lleva a cabo en el laboratorio oncológico del Hospital de Sant Joan de Déu.. MUCHAS GRACIAS por vuestra solidaridad. #conPocoPuedesHacerMucho #TodoParalosValientes Detalles que marcan la diferencia, regalos solidarios.

 

Dona’m Ales destina tu donación a la investigación del cáncer infantil, cáncer de crecimiento de niños y adolescentes. Creemos que un mundo sin cáncer infantil es posible con la ayuda de todos a través de la investigación.

En la web podrás encontrar preciosos regalos solidarios. Hay una gama de llaveros solidarios, collares y pulseras de plata, bolsas, cuadernos, decoraciones navideñas …. Y todos los regalos los podemos personalizar para la familia o empresa según como tu prefieras..

 

web: www.farmaciacasanova91online.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.